Anmeldelse af ”På rejse til Krystal-Universet”

Af Mariah Nielsen (www.dengyldnekilde.dk)

”På rejse til Krystal-Universet” kanaliseret fra Lysets sendebud og nedskrevet af Ayoe.
Tegninger Sabrina Suzanne Jacobsen og foto Ayoe Simonsen.

bogforsideDenne skønne børnebog, der handler om en rejse til Krystal universet, er højt elsket her hos os. Bogen er fyldt med de skønneste lysende og healende illustrationer, både af de oplevelser vi kommer igennem, men også af de smukkeste krystal billeder, som ligger så fint bag illustrationerne. I billederne er der spil af regnbuer, lys og spændende farver og former.
Gennem hele bogen bliver vi kærligt ført med på spændende oplevelser i Krystaluniverset, lige fra at møde forskellige krystal feer, til at se deres huse, haven, landskabet, være med i børnenes lege, komme ombord på rumskibet, opleve toner, farver, former mv. Hele tiden guidet fra hjertet og med en lysende glæde spejlende alle vegne.

Mange spørgsmål bliver åbnet, og vi får selv lov at gå ind og opleve indefra, se hvilke billeder der kommer til os. Dette gør bogen meget levende og spændende, med nye oplevelser hver gang.
Børnene bringes ind i en stilhed og åbenhed, hvor deres fantasi og intuition får lov at leve og gro, de åbnes for denne smukke verden, på kærlig og tryg vis.

Bogen er absolut også til os voksne, og jeg kan mærke den åbner mig for dette smukke og rige univers, og at kontakten med energierne og de væsner der bor der, skabes og åbnes endnu mere.

Jeg kan på det varmeste anbefale denne bog både til dig og til de børn du har i din kreds. Den giver så meget lys og glæde, og en dejlig oplevelse til vores indre nysgerrighed og ønske om at kende og være sammen med disse skønne væsner.

Et eksempel fra bogen:

I står foran et KRYSTAL-TÆPPE, som er indgangen til dette meget lysende rum. Allerede her kan i fornemme noget særligt. Nu forvandles krystal-tæppet til alle REGNBUENS farver, som i bare lige så stille går ind igennem. I står nu i det HEMMELIGE RUM, allerøverst oppe i Krystal-tårnet. Krystal-Mesteren beder jer om at se jer rigtig godt omkring. Hvad ser du?

Og bogen slutter af med: "DU VIL ALDRIG GLEMME DERES HJERTE KÆRLIGHED; DEN ER I DIT HJERTE.
Rumskibet er nu klar til at bringe dig tilbage til PLANETEN JORDEN."